Våre tjenester

Velkommen til presentasjon av våre tjenester, vi leverer konsulenttjenester innen alt fra små løsninger til private til store komplekse løsninger til små og mellomstore bedrifter.

Vår filosofi er at vi skal jobbe gratis!
Vi streber etter å finne de beste løsningene for deg og din bedrift, ved å benytte oss kan vi finne de beste og mest effektive tiltakene slik at du kan frigjøre arbeidskraft, endre fokus og ikke minst bruke bedriftens kunnskap på en mer effektiv måte.

Netthandel løsning

Hva skal til for å lykkes med netthandel?

Første bud er å ha en stabil og enkel netthandels løsning, vi leverer løsning fra Woocommerce, dette er en meget anerkjent butikkløsning som er meget fleksibel og enkel å benytte. Butikken kommer med en rekke tillegg som er gratis og nyttige.

Med denne løsningen har du alle forutsetninger for å lykkes med din butikk på nettet, vi bistår deg i hele prosessen og du kan nesten se på løsningen vi leverer som et husbyggesett, vi kan levere bygget ferdig oppsatt, du innreder, eller du kan få “nøkkelferdig” med alt gjort. Vi kan også finne en mellomløsning på det hele, alt etter hva din bedrift har behov for.

  • Vipps integrasjon
  • Google analytics
  • Lagerkontroll
  • Design tilpasset eksisterende webside
  • Enkel ordrebehandling
  • POS (Point Of Sale)

Bookingsytem

Er du en bedrift som tar imot kunder og har timebestilling?
Bruker du mye tid på kunder som ringer for å bestille time er vårt bookingsystem ideelt for din virksomhet. Kunden kan i fred og ro bestille time hos din bedrift.
Du kan spare tid i løpet av dagen, og få bestillinger til å rulle inn om natten. Det er automatiseringens tidsalder. Ikke bli etterlatt.
Systemet tilpasser seg din timeplan og lengden på de forskjellige tjenestene. Kunden bestiller det han vil ha, du får betalt på forhånd og kan konsentrere deg om det du kan.
Driver du feks. en skjønnhetsklinikk og har flere typer behandlinger?
Kunden velger den behandlingen han ønsker, feks. en times behandling legges dette inn i din kalender og systemet tilpasses denne bookingen, neste bestilling er kanskje på en halv time, dette blir således lagt inn i systemet uten at du behøver å endre dette.
Du kan også selv legge inn bestillinger dersom kunden er i ditt lokale eller ringer for å bestille time, i slike tilfeller kan du velge å ta betalt der og da eller sende faktura automatisk, alt etter dine ønsker og krav.
Har du produkter som selges kan dette også legges inn i bookingsystemet og med dette generere mersalg.
Send ut SMS og eller e-post påminnelser, unngå å tape penger hvis kunden ikke møter til avtalt tid, kan integreres med VIPPS betalingsløsning.

Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig prat, det er gratis og kanskje du kan sparer noen kroner på det også!